Despre noi

Lumea are nevoie în egală măsură de visători, dar și de oameni care înțeleg cifrele. Când aceștia lucrează în echipă, rezultatele sunt uimitoare. Iar când un business are parte de talentul ambilor coechipieri, drumul său către succes este mult mai sigur.

Poate că într-o zi ți-a venit pur și simplu o idee de afacere. Poate o aveai de ceva vreme. Poate o știai de când erai mic, însă ceva te-a împiedicat să o pui în aplicare.

  • Să fie oare frica de eșec?
  • Sau poate n-ai știut de unde să începi?
  • Nu ai avut finanțare și nici n-ai știut unde să cauți?

Servicii profesionale

Suport

Seriozitate

Și eu, la fel ca tine, am trecut prin toate frământările pe care un mic antreprenor la are la început de drum, însă eu am avut un avantaj: experiența de mai bine de 8 ani într-o corporație, unde am putut să analizez structuri complexe de afaceri de milioane de euro. Această experiență mi-a dat curaj să încep să scriu proiecte pentru a obține finanțări iar, mai apoi, să-mi încep propriul business.

Sunt Geovana Babas și din anul 2011 și până în prezent, am scris mai bine de 200 de proiecte ce au primit finanțări de la câteva mii de euro la câteva milioane de euro.

Am intrat în contact cu sute de oameni care mi-au încredințat ideile lor, iar eu le-am transformat în ample proiecte de finanțare. Și în tot acest proces, de la idee la finanțare, am mai identificat câteva nevoi: aceea de a avea un business plan bine întocmit, pentru a nu fi luați prin surprindere de anumite invariabile, dar și nevoia de a lucra cu specialiști în mai multe domenii care, împreună, să facă business-ul să funcționeze.

Așa că i-am adunat pe toți în același loc, sub umbrela Business Instruments.